Vurderer du hair extensions?

Skrevet 7. juni 2021

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Skikkelig langt hår er en av trendene denne sommeren. Kanskje går du med en drøm om vakkert, langt og fyldig hår – men så orker du ikke spare så lenge? Eller kanskje vil du bare ha tykkere hår? I begge tilfeller kan extensions være noe for deg.

Hairtalk

I Josefsson benytter extensions fra to ulike leverandører. I salongen vår på Strømsø Senter finner du frisører som har spesialisert seg på extensions fra Hairtalk. Hairtalk extensions er av høyeste kvalitet, består av ekte hår, og har en etisk forsvarlig reise fra donor til ferdig produkt.

Hair extensions fra Hairtalk kvinne med langt, fyldig, bølgete, blondt hår

Great Lengths

I salongen vår på Buskerud Storsenter benyttes extensions fra Great Lengths. Dette er punktextensions, produsert av 100% etisk hår. Håret har vært gjennom en meget skånsom fargeprosess, hvor ingen skadelige kjemikalier er brukt. Dette gjør at håret beholder sin naturlige elastisitet og skjellaget forblir intakt. Både de lyse og mørke fargene har samme kvalitet.

Hair extensions fra Great Lengths. Før-bilde av tynt, pistrete hår og etterbilde av langt, brunt, glansfullt hår

Henvend deg gjerne i en av våre salonger for mer informasjon.

Vil du vite mer om extensions fra våre to leverandører? Besøk nettsidene deres:

Gå til nettsiden til Great Lenghts

Gå til nettsiden til Hairtalk

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer