Vipper og bryn

Bryn er en viktig del av ansiktet – de definerer og gir det karakter og skjønnhet. De fleste av oss justerer litt på brynene for at de skal se ut akkurat slik vi ønsker. Napping og sminking av bryn er noe de fleste kvinner er kjent med, men som man gjerne kunne vært foruten.

Hos Josefsson kan du få farget og formet brynene slik at du ikke trenger å tenke på dette i hverdagen. Vi utfører også farging av vipper – perfekt for deg som har lyse vipper og for deg som ikke ønsker å bruke maskara. Herlig om sommeren også, om du skal på badeferie. Selv om man har litt mørkere vipper så kan det lønne seg å farge dem da det er sjeldent vippene er mørke hele veien. Få gjerne frisøren din til å sette opp neste time når du er innom, så har du alltid perfekte vipper og bryn.

Napping med tråd

Skal du nappe ansiktshår som bryn, overleppe eller kinn? Da bør du vurdere napping med tråd. Teknikken kommer opprinnelig fra Østen, men har de siste årene blitt svært populær her til lands også, både blant menn og kvinner.

Man benytter ikke pinsett, voks eller kjemikalier, men rykker hårene bort ved hjelp av en tynn bommulstråd. Med denne metoden fjernes ikke bare de grove hårene – selv ”fjoner og dun” forsvinner. I tillegg til å fjerne uønsket hår i ansiktet, er det som en peeling for huden. Man får glatt, ”ren” hud som ser bra ut og som gir et fantastisk grunnlag og resultat når man legger makeup.

Våre priser finner du her: Priser

Timebestilling

Velg først salong, deretter kan du se priser,
velge behandling, frisør og time