Hull i ørene

Tar du hull i ørene i en av våre salonger, kan du føle deg trygg. Vi benytter både utstyr og smykker fra Blomdahl, som er ledende innenfor medisinsk hulltagning og hudvennlige smykker. Smykkene er snille mot din hud og helse, og er utviklet i samråd med hudlege for å passe til alle, selv de som har allergi.

Blomdahl benytter kun skånsomme materialer. Derfor består alle smykkene av nøye utvalgt plast eller titan, i rene medisinske kvaliteter. En hulltagning gjør huden mer sårbar for uheldige materialer, som for eksempel nikkel. Risikoen for å utvikle allergi er størst i det første året etter en hulltagning.

Med smykker fra Blomdahl trenger du ikke å bekymre deg for nikkel, kadmium, bly eller andre helsefarlige og allergene materialer. Blomdahl sin oppgave er å beskytte førbrukere og hulltagere i hele verden mot helserisikoer forbundet med hulltagning og smykker. Dette gjør Blomdahl ved å alltid sette de medisinske aspektene først.

Mange jenter drømmer om å kunne pynte seg med søte øredobber, og gleder seg til å bli gamle nok til å ta hull i ørene! Vi tar hull i begge ørene samtidig, noe som gjør det litt mindre «skummelt» for de minste.

(Du kan lese mer om Blomdahl her »)

Timebestilling

Velg først salong, deretter kan du se priser,
velge behandling, frisør og time