Drop-in herre

Visste du at du finner drop-in for herre i flere av våre salonger? Josefsson på Liertoppen og Josefsson på Buskerud Storsenter har begge drop-in avdelinger for herrene i tilknytning til den vanlige salongen.

I tillegg har vi en ren drop-in for både damer og herrer og barn på Buskerud Storsenter. Denne salongen heter CutCab og ligger under rullebåndet ved Jordbærpikene.

Tidligere hadde vi også drop-in for herre i Frisørhuset på Bragernes, men for tiden er det kun timebestilling her. Denne salongen ligger ikke på et senter og det blir derfor større utfordringer med tanke på kø-ordning og smittevern, fordi man ikke kan oppholde seg inne i salongen mens man venter på tur.

Vi har også tatt noen forhåndsregler for de tre salongene som fortsatt tilbyr drop-in. Du kan for eksempel ikke vente i salongen, som før, men registrerer deg ved ankomst og får første ledige time. Er det ikke ventetid, er jo saken grei, da kommer du rett inn. Ved kø må du finne på noe annet i mellomtiden. Hva med å få unna litt shopping, ta en telefon eller besøke en kafé mens du venter på at det skal bli din tur?

Bare klipp eller det lille ekstra?
Selv om du bare dropper innom, er det mulig å legge til behandlinger som hodebunnsmassasje og skjeggklipp.

 

 

Åpningstider, frisører og beliggenhet
Les mer om Josefsson på Liertoppen
Les mer om Josefsson på Buskerud Storsenter

 

 

Timebestilling

Velg først salong, deretter kan du se priser,
velge behandling, frisør og time