Ta vare på håret i sommer!

Skrevet 11. juli 2018

Blondt hår som gulner og farget hår som blir tørt og blasst i sola – det er ikke det man ønsker seg. Her er noen råd til hvordan du kan holde håret vakkert og sunt i sommer.

Blondt hår

Sommer og sol tørker ut håret og klor og bassengvann gjør blondt hår misfarget. Blonde Life er en “naturlig detox” for håret. Serien nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Ved bruk av Blonde Life bevarers en klar, ren lys tone!

Blonde Life Brightening Veil

Den perfekte solbeskyttelsen til å ha med i strandbaggen! Den beskytter håret samtidig som den gir pleie og kambarhet. Sprayen gir også varmebeskyttelse og passer alle hårtyper.

Blonde Life Brightening Masque 

Kur som gir intens fuktighet, mykgjør og gjør håret klart og skinnende ved å fjerne mineraler og nøytralisere klor og avfallstoffer.

Blonde Life Brightening Shampoo

Renser håret skånsomt ved å fjerne belegg og spor av mineraler som motvirker at fargen gulner. Resultatet blir en glansfull blond farge.

Blonde Life Brightening Conditioner

Pleier, gjenoppliver og gir en klar og glansfull blondfarge. Fjerner mineraler og spor av forurensing som motvirker at håret gulner.

 

Farget hår

Har du farget hår er det også grunn til å beskytte og pleie det litt ekstra i sommer. Sola kan falme fargen og den tørker også ut håret. Aller helst bør du dekke til håret, men det er jo ikke alltid det passer. Da finnes det heldigvis gode produkter som både forebygger og reparerer, som disse fra JOICO:

 

K-PAK Color Therapy Luster Lock

Dette er en intensiv hårkur for fargebehandlet hår, som forlenger fargens holdbarhet, pleier og gir fantastisk glans! Håret blir sunnere og sterkere allerede etter første behandling!

Inneholder vår eksklusive gjenoppbyggende Bio-Advanced Peptide Complex™ og  QuadraBond Technology som pleier og forsegler fargen. Kraften fra silke, soya og ekstrakter fra tang, sørger for fantastisk glans og silkemykt sunt hår, enten håret er farget eller bleket.

ANBEFALES FOR Alle med fargebehandlet hår, fra brunetter til blondiner – lysfarget eller bleket.

BRUK: Påføres rent nyvasket hår.  Masseres lett ut i lengder og spisser. La virke i 2-5 min. (Mindre virketid  på tynne, fine hår.) Skyll god ut.

 

K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi Perfector

Dette er en pleiende leave-in spray som gir UV- og varmebeskyttelse, fremhever og forlenger intensiteten i hårfargen og gir et sunt, sterkt og glansfullt hår.

  • forlenger fargens holdbarhet og glans
  • inneholder eksotiske oljer, Manketti– og Arganolje
  • gir deg en «daglig dose» med glansfullt hår
  • gir god kambarhet og er flokeløsende
  • er UV– og varmebeskyttende
  • for farget hår, uansett hårtype

Luster lock

K-PAK Oil

Dette er en rik olje som reparerer og gjenoppbygger håret – uten å tynge! Oljen inneholder bla. arganolje og mankettiolje som gir intens pleie, glans og beskyttelse og forlenger fargens holdbarhet og intensitet.   Påfør en liten mengde i håndkletørt hår. Påfør igjen i et tørt hår for ekstra definisjon, kontroll og glans om ønskelig.
 Etter kort tids bruk av K-PAK Oil vil du merke at hårkvaliteten blir bedre om du har slitt hår og splittede spisser.
 Fokuser på de skadede områdene i håret hvor fargetap er mest vanlig, som i lengder og spisser. Unngå området ved rot og hodebunn.

Tips: Visste du at K-PAK Oil er helt super å blande med andre stylingprodukter for ekstra pleie, fleksibilitet og glans?

Ta med favorittene på reise

Vi har «miniser» i flere merker, både stylingprodukter, sjampo, balsam og kur – supre i kofferten og i håndveska og smarte om du vil prøve ut et nytt produkt. Stikk innom en av salongene våre og sikre deg dine favoritter.

KMS reisestørrelser

Produktene i artikkelen får du kjøpt i våre salonger.

Riktig god sommer!

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer