System Professional – pleie og beskyttelse til sommerhåret

Skrevet 7. mai 2021

Dagene er lengre, det er lysere tider. Få på plass en god hårrutine for sesongen allerede nå, så vil håret ditt holde seg sunt og vakkert gjennom våren og sommeren.

Produktene fra System Professional kommer i mange serier – som Solar, Color Save, Hydrate og mange flere. Det fine med produktene er at du kan kombinere dem på kryss og tvers, for å skreddersy en pakke produkter som gir ditt hår akkurat det det trenger for å være på sitt beste.

Har du for eksempel farget hår, og vil beskytte fargen i de lyse månedene? Da kan du kombinere Solar Hair & Body Shampoo med Color Save Masqure og Color Save Bi-Phase Conditioner. Da har du en shampoo som renser godt etter sol og bad i saltvann og klor og samt gir god UV-beskyttelse. I tillegg vil masken og balsamen i serien Color Save gi håret fargebeskyttelse og pleie, slik at håret beholder sin fuktighet og fargen bevares.

System Professional sommerhår

Du får kjøpt produktene i våre salonger og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til hvilken kombinasjon av produkter som er perfekt for ditt hår.

 

 

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer