Smarte hårtips

Skrevet 27. mars 2018

En ekstra kald vinter kjennes på hud og hår. Her får du tips om quick-fixere når du er på farten og på fjellet samt hvordan «preppe» håret til den deilige våren som står for tur. (Innholdet er hentet fra tendenz.net)

Fyll på med fuktighet

Vinterkulden gir tørt, statisk hår og luesveisen hjelper ikke akkurat på om du sliter litt med statisk hår fra før. Det håret trenger er en rikelig dose med fuktighet! Bytt gjerne ut conditioneren med K-PAK Intense Hydrator når du skal på fjellet. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret, pleier og gir god kambarhet. Hårolje er også et perfekt alternativ som roer ned frizzy hår, pleier og gjenoppbygger splittede lengder og spisser. K-PAK Color Therapy oljen kan også brukes i hele håret for den tynger ikke og er UV-beskyttende!

Joico Kpak gir fukt til tørt vinterhår

 Leave-in – praktisk og effektivt

Leave-in fuktighetssprayer er redningen for å roe ned brus, floker, statisk hår eller «touch- up» på frisyren før after-ski. Vi anbefaler Moisture Recovery Leave in Moisturizer eller om du er blond; Blonde Life Brightening Veil – som klarner opp blondfargen din, beskytter mot UV-stråler samtidig som den pleier og gir fukt!

Moisture Recovery Blonde Life

Quick-fix for luesveis og hår som burde vært vasket

Tørrshampoo er et must-have og redningen til luesveisen. Body Shake har en absorberende effekt på fukt og talg og gir fantastisk volum med en tørr finish. Håret ser og føles naturlig ut. Instant Refresh er som en hårparfyme som fjerner all lukt som har satt seg i håret og gir en ren følelse uten rispudder. Har du langt hår er fletter aldri feil under lue eller hjelmen. Quick-fix-tips før afterski er å ta ut flettene og spraye teksturen flettene har laget med Beach Shake. Den separerer og gir tekstur uten en tørr finish.

Lek deg med farger

Til deg som vil skille deg litt ekstra ut, anbefaler vi våre fargesprayer eller Color Butter fargekurer. Fargekurene våre kan du blande ut med conditioneren din til du får den fargen du ønsker deg fra intense – til pastellfarger. Legg inn fargeeffekter og spill i lengder og spisser, eller bruk den i hele håret, virketiden er kun 5 minutter. Husk at det er utgangspunktet på hårfargen som bestemmer sluttresultatet. Hårkurene har en holdbarhet på 5-10 hårvask, mens fargesprayene vaskes ut etter en shamponering.

Tips: Gjenoppbygg skadet hår

Har du litt ekstra tid til egenpleie så unn deg en hårspa etter en lang skitur med K-PAK firetrinnskur. Da får du det optimale innen sunt hår med umiddelbar effekt. K-PAK Clairfying Shampoo renser håret, fyll så opp håret med tapte proteiner med K-PAK Reconstructor og gjenopprette fuktigheten i håret med K-PAK Intense Hydrator.

Produktene får du kjøpt i alle våre salonger.

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer