Redningen for tørt hår – Hydra Splash og Moisture Recovery

Skrevet 8. januar 2021

Sliter du med tørt hår om vinteren? Her er to favoritter fra Joico som kan gi håret ditt fuktigheten og glansen tilbake. Er du usikker på hvilken serie som passer for ditt hår? Spør oss i salongen, så hjelper vi deg.

Hydra Splash gir deg fuktighetsrikt hår med en ultralett følelse, gjenoppretter fuktighet, mykhet og glans uten å tynge i tynt, fint – tilmedium tykt hår. Serien består av Hydrasplash Hydrating Shampoo, Hydrasplash Hydrating Conditioner, Hydrasplash Hydrating Masque og Hydrasplash Replenishing Leave-In Treatment.

Joico Hydra Splash products

Har du tykkere, grovere hår, vil serien Moisture Recovery passe for deg. Moisture Recovery er også ideell til krøllete hår som trenger ekstra mye fuktighet. Inneholder blant annet jojoba olje som gjenoppretter fuktigheten og glansen i tykt, tørt hår. Etter kun en behandling blir håret mykt, medgjørlig og merkbart sunnere og blankere.

Joico Moisture Recovery products

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer