Josefsson Frisør

Vår historie

Den 1. september 1959 startet frisøreventyret Josefsson, da Kjell Josefsson etablerte sin første frisørsalong i Konnerudgata i Drammen. Kjell Josefsson var en idérik og kreativ bedriftsleder som så mulighetene og tok dem.

I 1973 kjøpte Kjell og hans kone Norunn nok en salong, denne gangen på Bragernes torg. Der startet de et av Norges første klippotek, som den gangen var noe helt nytt og spennende. Kjell klippet og Norunn tok seg av rydding, regnskap og lønninger. I 1983 var behovet tilstede for en ny og mer moderne salong og reisen gikk fra Konnerudgata til Bragernes. Hardt arbeid, dyktige ansatte og fornøyde kunder sikret Josefsson Frisør vekst og suksess. I 1990 etablerte de sin tredje salong, Spareland Frisør, på det som i dag er Buskerud Storsenter.

Etter hvert ble det et ønske fra Kjell og Norunn at barna, Cay Anders og Nina skulle overta stafettpinnen, etter at de alle hadde jobbet sammen siden 80 tallet. Basert på et godt grunnlag, fortsatte de utviklingen av selskapet. I årene som fulgte satset de stort på kjøpesentere. De kjøpte opp salongen på Liertoppen i 1997, Maxi i 1999 og åpnet salong på Magasinet i 2010.

Josefsson-kjeden hadde fått en vesentlig posisjon i drammensregionen og i 2008 solgte de kjeden til Vami som ønsket å satse videre på Josefsson. I 2015 ble gründertrangen for stor for Nina og Cay Anders, så de kjøpte selskapet tilbake fra Vami, for å kunne fortsette utviklingen av Josefsson Frisør og de dyktige medarbeiderne.

I dag, snart 60 år etter at Kjell og Norunn startet eventyret, er Josefsson Frisør distriktets største og ledende frisørkjede med fem salonger og over 80 lønnstakere på arbeidslista.

Her kan du høre historien med Kjell, Norunn, Cay Anders og Ninas egne ord.