Kjøp ghd ID stylingjern og fønere i sommerens lekreste pasteller!

Skrevet 2. mai 2022

Fått med deg de nye fargene på stylingjern og fønere fra ghd? Vi bare elsker dem! Kan kjøpes i salongene våre. Hvilken er din favoritt?

ghd ID Collection SS22 er inspirert av kraften av å uttrykke individualitet. Velg mellom ghd platinum+TM rettetang, ghd heliosTM profesjonelle hårfønere, ghd gold® rettetang og ghd original rettetang belagt med drømmende pastellnyanser i begrenset utgave.

Sjekk ut #ghdID på Tiktok og Instagram. Bli inspirert og del gjerne din egen ghdID-video.

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer