Jubileumsåret 2019

Skrevet 23. mai 2020

I en spesiell tid har det vært fint å tenke tilbake på noen av høydepunktene i 2019. Josefssons 60-årsjubileum bød på fest og feiring både for kunder, eiere og ansatte. Se videoer og bilder her!

60-årsfeiring i salongene
Kundene våre betyr alt, og feiringen startet med å gjøre litt ekstra stas på dem med kake, konkurranser og ekstra gode tilbud. Det ble jubel og god stemning, med glade kunder og frisører rundt i salongene.

Feiring i salongene

Jubileumsfest
30. november var det duket for storslått feiring på Union for hele Josefsson-gjengen. Det ble en kveld vi sent vil glemme, med nydelig mat og drikke, prisutdelinger, takketaler, underholdning, lagfølelse, begeistring og energi. Artister fra Need Music og Rat City sang og spilte så ingen klarte å sitte stille på stolene sine.

Prisutdeling
Årets hederspris, «Stråleprisen» gikk i 2019 til han som startet hele «showet» – nemlig Kjell Josefsson. Det var et rørende øyeblikk da han mottok prisen og ble hyllet av de ansatte. Våre verdier betyr mye for oss, og vi har stort fokus på dem i hverdagen. Hvert år kåres det også vinnere i følgende kategorier: troverdighet, energi og samarbeid. Det var Eldbjørg, Jette, Gulla og Gamze som stakk av med prisene for 2019.

Feiring i salongene

Vinnerne av verdiprisene

Jubilantene
På den store jubileumsfesten ble det også anledning til å feire frisører som har vært ansatt hos oss lenge – i både 10, 20, 25 og 40 år! Vi er så takknemlige og stolte over at så mange av frisørene våre blir hos oss år etter år.

Jubilanter Josefsson

Tusen takk!
Til slutt vil vi si tusen takk til kunder, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere for et herlig 2019 med stort engasjement og gratulasjoner i anledning jubileet! Selv om vi har møtt nye og uventede utfordring den siste tiden, har vi holdt motet oppe. Det var helt fantastisk å kunne åpne salongene igjen! Vi håper og tror at Josefsson skal forbli en trygg arbeidsplass for våre kreative og dyktige frisører og at vi fortsatt skal kunne hjelpe og glede kundene våre langt inn i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer