HydraSplash – fantastisk nyhet for deg med tynt og tørt hår

Skrevet 7. mars 2020

HydraSplash er en ny serie bestående av fire produkter som gjenoppretter fuktighet, mykhet og glans uten å tynge håret. Se video og før- og etterbilde her.

HydraSplash er ideell for fint, til medium tykt hår som trenger fuktighet og mer glans. HydraSplash sin teknologi består av de mest fuktighetsgivende og vitaminrike ingrediensene som kombineres med en teknologi som kontinuerlig avgir fukt for fint – til medium tykt hår. Les mer om ingrediensene nederst i artikkelen.

HydraSplash produkterHydraSplash Hydrating Shampoo

En sjampo med mykt skum som gir en luksuriøs følelse.

• Rengjør grundig uten å strippe håret for naturlig fuktighet

• Håret føles mykt og fuktighetsrikt

Bruk: Påfør i vått hår, skum opp og skyll.

 

HydraSplash Hydrating Conditioner

En unik, lett balsam som gir tynt, fint – til medium tykt hår, nøyaktig den fuktigheten det trenger.

• Gjør selv superfint hår kambart

• Håret blir mykt og fuktighetsrikt

• Tynger ikke

Påføres i rent, fuktig hår. La virke i 1-2 min. Skyll godt.

 

HydraSplash Hydrating Masque

En ny superhelt som gir fint til medium tykt hår rikelig med fuktighet uten å tynge.

• Gjør selv superfint hår kambart

• Reduserer brusete hår

• Tynger ikke

• Nydelig gelèkonsistens som gir en lett følelse.

• Konsentrert produkt, bruk lite.

Påfør i vått hår, gre gjennom og la virke i 5 min. Skyll og style håret som vanlig. For best resultat, anbefales en liten mengde HydraSplash Replenishing Leave-In før du føner håret eller som foundation før annen styling.

 

HydraSplash Replenishing Leave-In Treatment

En leave-in som gir umiddelbart synlig resultat, bekjemper frizz og tilfører langvarig fuktighet, glans og mykhet.

• Gir mykhet og glans

• Reduserer brus

• Tynger ikke

Påfør en liten mengde i lengder og spisser i rent, fuktig hår. Style håret som vanlig. Perfekt å bruke som et “serum” for håret for pleie og fuktighet. Super å blande med andre stylingprodukter om man ønsker mer fuktighet.

 

HydraSplash består av fire produkter. for best resultat bør du benytte alle fire, slik det er gjort i før- og etterbildet nedenfor.

Before_after_HydraSplash

Fuktighetsgivende og vitaminrike ingredienser

Kokosnøttvann er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som er rik på vitamin A, C og E, pluss en god kilde til elektrolytter, som slukker tørsten til tørt hår. Håret blir fuktighetsrikt sunt og spenstig med en lett følelse. Sjøtang fullpakket med vitaminer og mineraler tilfører fuktighet og viktige næringsstoffer som gir et sunt og sterkt hår.

Keratin & Arginine trenger inn i hårskaftet, reparerer skader og styrker håret. Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget. Denne teknologien avgir kontinuerlig pleie til håret, som gjør at håret repareres og styrkes innenfra og beskyttes mot skader fra ytre påvirkninger. Arginine finnes naturlig i håret vårt og er det første som svekkes ved en opplysningsprosess. Denne naturlige aminosyren gjenoppretter og styrker håret og reduserer skade.

 

 

 

 

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer