Hurra for de fine frisørene våre!

Skrevet 20. mai 2022

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Våre fine jubilanter

Hvert år gjør vi stas på våre jubilanter – de som har vært hos oss i både 10, 20, 25, 30 og 40 år! Det må selvsagt markeres. På grunn av covid valgte noen av jubilantene i 2020 å vente til julebordet i 2021, før de fikk gave og heder, mens andre ble feiret i sine salonger. Tusen takk for innsatsen til dere alle, dere er best!

 

 

Vinnere av Josefssons verdipriser

Verdiene våre; energi, samarbeid og troverdighet, skal skinne gjennom i alt vi gjør. I tillegg deles det ut en hederspris til en ansatt som virkelig lever etter visjonen vår: Det skal stråle av oss, salongene og kundene våre. Gratulerer så mye Marte, Tina, Anita, Rebecca og Silje!  

 

 

Lærlingene som mottok svennebrev i 2020 og 2021

Vi feirer også våre flinke lærlinger som har fått svennebrev etter to år som lærlinger i salong. Gratulerer så mye Elise, Amanda, Emilie, Rebecca, Stine Marie og Thea! Vi er så utrolig stolte av dere!

 

 

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer