ghd 20th Anniversary Limited Edition

Skrevet 17. april 2021

NYHET! GHD Limited Edition 20th Anniversary Hair-itage Couture Collection er her! 

I 20 år har ghd jobbet med å endre kvinners liv ved å gi dem en god hårdag. Med sitt unike Ombré Chrome design og inngraverte jubileumsmerke, er dette deres mest unike Limited Edition kolleksjon hittil. Varmeverktøyene til ghd er veldig gode å jobbe med, snille mot håret og superlekre! Anbefales. Kan kjøpes i våre salonger.

 

ghd anniversary collection

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer