Gavetips til morsdag og Valentines

Skrevet 11. februar 2021

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Gavekort
Et gavekort hos Josefsson gir mange muligheter. Det kan kan brukes til både behandlinger og produkter. Du velger selv beløpet på gavekortet.

Avslapning
La mor eller kjæresten få senke skuldrene i spasonen, med en avslappende hodebunnsmassasje eller en hårkur som gir håret glans og nytt liv. Vi har flere kurer og behandlinger du kan velge mellom.

Klipp og farge
Kanskje du har en mor eller kjæreste som sjelden unner seg en tur til frisøren, som aldri prioriterer seg selv? Da har du muligheten til å skjemme henne bort litt. Å gå ut av salongen og føle seg som en stjerne, det er vel en fin gave!

Kvalitetsprodukter
Hvem blir ikke glad for noen skikkelig gode produkter til håret? Stylingprodukter, stylingjern, hårbørster, eller lekre gavepakninger med sjampo og balsam. Hvilke produkter du bør velge, avhenger av hårtype, frisyre og hvilken styling vedkommende ønsker. Spør oss gjerne om råd.

Morsdag Valentine

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer