Fotoshoot

Skrevet 9. november 2020

Bli med bak i kulissene på vår seneste fotoshoot og se hvor fine de ferdige bildene ble!

Når vi skal markedsføre salongene våre, synes vi det er gøy å bruke våre egne, unike bilder. Bilder av modeller som er klippet, farget og stylet av våre egne frisører. Det bygger vår interne stolthet og viser kundene våre hva vi kan levere.

Planleggingen starter flere måneder i forkant, så når de kommer på settet, vet alle frisørene akkurat hva de skal gjøre. Klipp og farge er gjort i forkant, slik at det kun er styling og make-up som står på agendaen under fotoshooten. Likevel er det et tett program og mange modeller, så tempoet er høyt.

 

Fotoshoot bakombilder Josefsson

 

Frisørene jobber flittig og modellene poserer. Det fønes, krølles og sminkes. Det er gøy å få være en del av dette. Dette er ekte skaperglede! Fotograf, Simen Falck Evensen fra Godt Sagt, guider modellene og bruker lyset bevisst for å skildre hud og hår på en god måte. Tone Helen Neset, driftsleder i Josefsson, er prosjektstyrer og har det kreative ansvaret under fotoshooten. Hun jobber tett med fotografen og passer på at hår og detaljer er på plass i alle bildene.

 

Fotoshoot bakombilder Josefsson

 

Dagen går utrolig fort, og det er blitt tatt et hav av bilder. Frisørene er veldig fornøyde med hva de har fått til. Det blir gøy å se bildene i bruk i markedsføringen fremover. Her er noen av de ferdige bildene. Ble de ikke fine? Blir du inspirert til å ta en tur til frisøren? Da kan du enkelt booke time her.

 

 

Photoshoot Josefsson modeller

Se hvilke trender som gjelder for håret i 2020 her.

 

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer

Hårtrender 2020

Hårtrender 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Les mer

Brud Josefsson 2020

Skal du stå brud?

Her er litt inspo til deg som planlegger bryllup, der vi viser fire bruder med frisyrer og makeup gjort av våre frisører.

Les mer