Eksklusive hårstrikker fra by Eloise London

Skrevet 5. august 2021

Har du fått med deg disse superlekre hårstrikkene? De kommer i et bredt utvalg og er like fine på håndleddet som i håret.

Hårstrikkene fra by Eloise London kommer i mange farger og varianter – så her finner du garantert noe som matcher både smak, humør, antrekk og anledning. Strikkene har høy kvalitet og sitter godt i håret. Prisene varierer. Kom gjerne innom en av salongene våre og ta en titt på utvalget.

håndledd pyntet med tre ulike hårstrikker i beige toner og med pynt av metall modell med hestehale med flere strikker i ulike fargertre bilder av håndledd pyntet med hårstrikker i ulike fargerHestehale med 4 fargerike strikker som skaper "bobler" i hestehalento bilder av håndledd pyntet med lekre hårstrikker som ser ut som armbåndHestehale med 4 lekre strikker i rosa og blåtoner

 

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer