Bli med inn: Josefsson i Magasinet

Skrevet 6. april 2018

Du har kanskje vært innom oss før? Da vet du at vi holder til i andre etasje i Magasinet i Drammen. Vi er en gjeng ivrige jenter, som elsker å klippe, farge og kreere.

Strålende fornøyd

Vårt mål er at det skal stråle av både oss og kundene våre. Vi jobber hele tiden for å gi deg en god opplevelse og for at du skal gå strålende fornøyd ut av salongen. Din tilbakemelding kan hjelpe oss å bli enda bedre, derfor setter vi pris på om du sier fra dersom det skulle være noe. Bildet: Dyktige Lina som begynte hos oss i februar vet hvordan hun skal få de besøkende til å føle seg velkomne og ivaretatt.

Lina ønsker velkommen Josefsson Magasinet

 

Nye trender og behov

Vi kurses jevnlig og er i takt med nye trender. Vi har også ansatt nye frisører med ekspertise på områder der etterspørselen øker. Nyansatte Leila er f.eks. helt rå på barbering og skjeggklipp og behersker også hun tråd-teknikken som benyttes for å fjerne øyenbryn og uønsket ansiktshår. Både Leyla og Pouran i salongen i Magasinet napper med tråd.

Les mer om: napping med tråd.Napping av bryn med tråd

 

Gutta vil ha mer

Vi merker en økende etterspørsel etter tileggsbehandliger blant våre mannlige kunder. Mange som tidligere nøyde seg med en hårklipp, ønsker nå både justering av øyenbryn, skjeggtrim, hårkur og hodebunnsmassasje. Vi har derfor satt sammen egne pakker for menn. Stadig flere menn ønsker skjeggtrimming og barbering i salong. Her er Leila i arbeid.

Les mer om herreklipp, skjeggklipp, pakker og menyer.

Skjeggklipp Josefsson Magasinet

 

Senk skuldrene i vaskesonen

Hodebunnsmassasje er svært populært, både blant menn og kvinner. Vi har gitt rommet med vaskene et preg av spa. Her er det rolig og avslappende, og det hender faktisk at kunder sovner mens de nyter en deilig hodebunnsmassasje. Stadig flere får øynene opp for hårkur i salong også. Vi kan tilpasse og sette sammen en hårkur som er perfekt for akkurat ditt behov.

Les mer om: kur

Hårkur Josefsson Frisør

 

Klipp

Hos oss kan du få herreklipp, dameklipp og barneklipp. Mulighetene er mange. Vi henger med på moter og trender, så spør oss gjerne om tips til hva som gjelder nå og hva som vil kle deg og ansiktsformen din. Har du sett noe du synes er fint, ta med deg mobilen, og vis det til oss, da vet vi akkurat hva du er ute etter. Her er Laila og Eun Therese hos Josefsson i Magasinet er i full sving med saks og kam.

Les mer om: herreklipp, dameklipp

Herreklipp Josefsson

Josefsson frisør Magasinet Drammen

 

Hårfarge, fargebehandling og striper

Hårfarging er noe av det morsomste vi vet! Her skjer det jo noe nytt hele tiden; nye teknikker, nye farger, trender og produkter. Er du vågal eller forsiktig? Hva kler deg egentlig? Vurderer du å farge håret? Stikk innom oss og spør oss om muligheter og råd. Bildet: Det hender at frisørene våre er hårmodeller selv også. Her er det frisør Britt Marie som har fått klipp og farge av kollega Laila som også er daglig lederhos Josefsson i Magasinet.

Les mer om: Hårfarge, fargebehandling og striper

Hårfarge Josefsson

 

Hårfin til bryllup, ball og fest

Det er noe eget med å pynte dem som skal gifte seg, være forlovere, skal på skoleball eller andre store anledninger. Det ligger liksom en forventning og glede i lufta når man har slike kunder i stolen. Laila, daglig leder i salongen, er ekspert på håroppsetninger og hun legger også makeup. Fletter, tvinninger, perler og blomster blir til de lekreste frisyrer når hun slipper kreativiteten løs. Bildet: Brudeoppsetning av Laila hos Josefsson i Magasinet og sminke av Silje på Buskerud Storsenter.

Les mer om: Sminke, håroppsetning og brudestyling.

Brud Josefsson frisør

 

Allergivennlig hulltagning

Vi tilbyr også hulltagning, både i ører og nese. Med medisinsk hulltagning og smykker fra Blomdahl trenger du ikke å bekymre deg for nikkel, kadmium, bly eller andre helsefarlige og allergene materialer.

Les mer om: Hulltagning

 

Strukturomforming

Strukturomforming gir krøll i alle varianter. Alt fra god krøll som gir håret mye støtte og løft, til myke krøller og fall. Man kan også benytte strukturomforming på krøllete hår for å gjøre det glatt.

Les mer om: Strukturomforming

 
Håper du fikk lyst til å besøke oss! Du kan booke time her på nettsiden, ringe oss eller stikke innom.

Velkommen til Josefsson i Magasinet!

 
Se oversikt over alle salonger, frisører og bestill time her

Relaterte artikler

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer